En mystisk offert på badrumsrenovering

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit

En bekant råkade ut för något spännande för en tid sedan. Hon fick en offert på badrumsrenovering i brevlådan, vilket kanske inte låter så konstigt. Det märkliga var att hon aldrig begärt någon, hon hade inte ens funderat på offerter för badrumsrenoveringar innan. Den var ändå adresserad till henne och såg seriös ut. Hon började fundera på om hon helt hade tappat det och glömt bort att hon påbörjat en planering för en badrumsrenovering med en offert. Efter en del övervägande bestämde hon sig för att så inte var fallet, viss förvirring kunde absolut drabba henne, men hennes tankspriddhet borde absolut inte vara på den nivån att hon helt skulle missat att hon frågat efter den här offerten på badrumsrenovering.

Vad kunde då orsaka att den här badrumsrenoveringsofferten landat hos henne? Hon frågade runt bland sina grannar, ingen hade några badrumsplaner just nu och därför väntade ingen av dem på en felskickad offert för badrumsrenovering. Till sist pratade hon med gubben på hörnet, han har bott där i många år, längst av alla i området. Efter en stunds eftertanke konstaterade han att det här lät bekant. Offerter för badrumsrenoveringar som ingen efterfrågat, det hade förekommit här för många år sedan. En av de dåvarande grannarna hade faktiskt nappat, mot gubbens förmaningar förstås. Firman som skickat ut offerterna på badrumsrenoveringar hade kommit ut och gjort ett fuskjobb, skickat fakturor på långt över den överenskomna summan, och det hade varit en massa strul med alltihop. Så han varnade henne mot att kontakta firman som skickat offerten för badrumsrenoveringen till henne, det kan bara leda till problem.

Hon valde att följa gubbens råd om den här offerten på badrumsrenovering, och slängde den istället. När firman som skickat den hörde av sig på nytt bad hon dem lämna henne ifred. Däremot hade en tanke grott efter denna händelse, och hon bestämde sig för att det kanske inte vore så dumt med ett nytt badrum ändå. Så hon gjorde slag i saken och bad om några offerter på badrumrenovering från ett par seriösa företag som hon själv valt ut. Så förhoppningsvis leder det hela ändå till ett fräscht badrum i slutändan.

Upptäck fler inlägg

Vår kompromiss om plankbordet

Jag måste verkligen säga att plankbordet vi köpte gjorde vårt nya hus komplett på något vis. Bordet ska alltid vara centrum för

Vad är brandskyddsbeskrivning?

Jag visste inte ens att vi hade en. Brandskyddsbeskrivning var, fram till i tisdags, ett ord jag inte sprungit på i hela