Skicklig elektriker i Stockholm

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på pinterest
Pinterest
Dela på reddit
Reddit

Skicklig elektriker i Stockholm – hantverkare sedan 1980
Våra elektriker tar hand om din förfrågan med ett smart utseende och mycket erfarenhet. Oavsett om det är att kontrollera enheter eller förnya e-systemet – ingen uppgift är för stor.
Teamet är utbildat och erfaret. Vi erbjuder högkvalitativt arbete och tydlig kommunikation. Vårt arbete bygger på en grundläggande förståelse för tillförlitlighet, ansvar och följsamhet till deadlines. Ett framgångsrikt samarbete är allt för oss.
Elinstallation
Våra duktiga elektriker är skickliga inom många områden:
lägenhet installation / renovering av gamla byggnader, nyinstallation i enfamiljshus, lägenhet, översyn av e-anläggning i bostadsrätter och hyreslägenheter, reparation av trapphus belysning, reparation av elektrisk utrustning, kök, omvandling, installation av lampor, anslutning av spis, anslutning av kraftvärmeverk etc.
Bygga biologiska elektriska installation – Våra elektriker är glada att förmedla sina kunskaper.
Många kunder söker stöd inom elektrosmog och minskning av elektriska och magnetiska fält från hemelektronik. I mer än 10 år har våra expert elektriker installerat skärmade kablar och burkar i Stockholm. Elektrobiologin är vår specialitet.
Provning av e-system och utrustning

För din säkerhet kontrollerar vi snabbt och enkelt att all lokal utrustning (plugglister, vattenkokare, etc.) och elinstallationen är i rätt skick. Avrättningen utförs uteslutande av våra expertelektriker. Det finns ett lagstadgat krav på att yrkesutövare ska kunna testa och styrka.
Ringsystem – Ett möte mellan människa och arkitektur
Tillverkarna av dörrstationer har mycket att erbjuda och rätt val ger ett hus en speciell charm. Har du redan gjort ett val? Då kommer vi att vara fullt förberedda på det. Eller har du bara en idé hittills och är inte säker på om och vad som är möjligt? Vi ser fram emot din idé och kommer att ta hand om genomförandet med dig.
Infraröd uppvärmning – uppvärmning som solen
Detta värmesystem övertygar oss som elektriker med enkel installation, flexibilitet i montering, livstids underhållsfri, högsta kvalitet och individuell design. Värmeböljorna i den infraröda uppvärmningen absorberas av ytorna (inte från luften), lagras och frigörs. Njut av en underbart behaglig rumstemperatur.

Upptäck fler inlägg

Julklapp till honom – Fortsättningen

Varför bryta ett vinnande koncept? Ett vinnande koncept är just vad jag introducerade i fredags. Jag presentera för er vad jag köpt

Erbjudanden under Black Friday

Jag är förtjust i Black Friday och alla härliga erbjudanden som kommer vid den här tiden på året. Särskilt förtjust är jag

Flytthjälp i Skara och Skövde

När jag tänker på min familj så känns det som jag har en roll som är övergripande alla andra roller. Jag är