Absolut renaste städningen för kontor

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit

Det första intrycket avgör, så kontors- och affärslokaler måste vara helt rena. Vi är proffs på kontorsstädning i Stockholm och vet vad som är viktigt för att göra ett bra jobb!

KONTORSSTÄDNING STOCKHOLM – läs även mer här
Tjänsterna av kontorsstädningen inkluderar en grundläggande rengöring, regelbunden underhållsrengöring samt en speciell golvrengöring med olika grundläggande rengöringar, som utförs i en viss rotation. Kontakta våra experter för en grundlig rengöring av kontoret och övningsrum så ger vi dig råd om möjligheter och rengöringsintervall. För ett trevligt arbete och även för dina besökare krävs en ren miljö, eftersom detta vittnar om professionalism och omedelbart skapar en välkomnande atmosfär. Övertyga dig själv om våra experters utmärkta prestationer och glöm inte miljöförhållandena i ert eget arbete.

STÖD FÖR STÄDNING I KONTORSLOKALER
Hygienisk renlighet och skötsel av möblerna spelar en viktig roll i samband med kontorsstädning. Så att kontorsarbetarna kan koncentrera sig på sitt arbete tar vårt städföretag i Stockholm hand om att torka av skrivborden, tömma soptunnorna och andra små och stora städaktiviteter. Regelbunden dammning och rengöring av kontorsköket är avgörande för att skapa en ren och avslappnad bas. Dina anställda behöver inte oroa sig för någonting och nästa möte med affärspartners kräver inga ytterligare förberedelser: Med vårt stöd kan mötesrummet användas när som helst, eftersom vi också rengör det med jämna mellanrum, i enlighet med den överenskommelse som nåtts med dig.

Kontorsstädning utan fönsterputsning, detta är inte möjligt
Kontorsstädning inkluderar också fönsterputsning: å ena sidan handlar det om ett attraktivt, glänsande utseende, och å andra sidan handlar det om att bevara värdet. Om fönsterrutorna blir blinda med tiden och fönsterramarna får fula missfärgningar eftersom de inte har rengjorts så länge, har detta en negativ effekt på värdestocken. Låt våra proffs springa för att rengöra fönstren noggrant och hållbart. De rengöringsmedel som används är effektiva och tar samtidigt hänsyn till miljöaspekterna. Detta gör dem inte bara lämpliga för att förbättra renlighet, men också som en del av materialvård. Precis som vid underhållsrengöring är fönsterputsning en aktivitet som upprepas med jämna mellanrum. Vårt erbjudande kommer att övertyga dig omatt vi är rätt partner i Stockholm och det omgivande området för dig.Översikt över våra priser i kontorsstädning
Välj din tur och bestäm vad din städbudget tillåter. Våra priser garanterar kontorsstädning på en hög nivå!

GOLVSTÄDNING UNDER KONTORSSTÄDNING
På kontor, industriföretag och praxis är ett rent golv ett tydligt tecken på allvar. Vi ser till att dina medarbetare och gäster känner sig i goda händer från första steget in i byggnaden. Vår professionella golvrengöring är exakt baserad på dina specifikationer samt på den befintliga golvbeläggningen. Innan du rengör mattan bestämmer vi vilken rengöringsmetod som är bäst lämpad för respektive material. Slutligen vill vi hitta en optimal lösning så att mattan inte bleknar, men behåller sin ursprungliga färg.

Mattrengöring under kontorsstädning i Göteborg
Dammsugning mattan är naturligtvis en del av kontoret rengöring, men mer arbete behövs för att få en riktigt ren golv eller matta. I samråd med dig sätter vi upp ett schema som avgör när och med vilken metod vi rengör golvet eller din matta. För laminat, kakel och parkett finns speciella rengöringsmedel, och en matta kräver också speciella medel och rengöringsarbete. När det gäller mattor rekommenderar vi, förutom mattrengöring,som utförs med vissa intervall, den underhålls medföljande avgifter.

Dina önskemål är i goda händer hos oss
Berätta vad som är viktigt för dig när du städar ditt kontorsutrymme, så gör vi allt annat. Vår kvalitetsledning är engagerad i ett pålitligt och diskret arbete. För detta ändamål ger vi dig information om servicekonceptet för kontorsstädning i Stockholm.
Pärla Städ – Din partner för kontorsstädning i Stockholm

Upptäck fler inlägg

Vår kompromiss om plankbordet

Jag måste verkligen säga att plankbordet vi köpte gjorde vårt nya hus komplett på något vis. Bordet ska alltid vara centrum för

Vad är brandskyddsbeskrivning?

Jag visste inte ens att vi hade en. Brandskyddsbeskrivning var, fram till i tisdags, ett ord jag inte sprungit på i hela