Byggnadsställningar i Stockholm

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit

Länge leve mitt team och jag. Idag kommer jag att rikta full fokus mot mina arbetskamrater när jag arbetade med byggnadsställningar i Stockholm. Det var bannemej tider det. Tider jag dessutom inte berättar om för er särskilt ofta. Om ens någonsin? Jo, visst börjar jag bli lite till åren så minnet om vad jag skrivit om sviker ibland. Må så vara, man mår inte dåligt av att upprepa sig då och då, eller hur?

Så, jag var alltså i Stockholm och sysslade med byggnadsställningar för över 30 år sedan nu. Det är skrämmande hur fort tiden går, tycker ni inte? När jag var i Stockholm och byggde och monterade byggnadsställningar var jag knappa 40 år. Det kändes som att hela livet låg framför mig. Det gjorde det kanske också. Jag visste väl på något sätt att byggnadsställningar och Stockholm inte skulle vara för evigt. Nej, jag ville ut i skog och mark och testa saker. Jag ville bo där jag kunde andas, vandra och tänka fritt. Det gick inte när man bodde i centrala Stockholm och sysslade med byggnadsställningar, tyvärr.

Däremot så är jag väldigt nöjd med allt som denna tid gav mig. Jag är övertygad om att det var detta jobb – med byggnadsställningar och i en av Stockholms finaste delar – som fick mig att känna en större tillhörighet till livet. Förstår ni någotsånär vad jag menar när jag säger det? Det är flummigt men så får det vara ibland. Jag kom att träffa på nya människor när jag flyttade till Stockholm för att syssla med byggnadsställningar. Människor jag aldrig i mitt liv trott att jag skulle möta. Olika bakgrunder, erfarenheter, kön och inställningar till livet hade vi. Vi kom från öst och väst, från höger och vänster, och vi förenades i en lagkänsla som var starkare än allt jag nånsin känt. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag aldrig känt så stark lagkänsla som när jag arbetade med byggnadsställningar i Stockholm.

Vem har vi detta att tacka för? Jo, ingen annan än oss själva. Från den yngste till den äldste, från chef till ”golvet”. När vi monterade byggnadsställningar i Stockholm så gjorde vi det som ett lag. Detta bidrog till två saker: 1) Att vi blev den bästa firman i hela regionen på just det vi gjorde. 2) Att vi blev ett sammansvetsat gäng där alla hade varandras rygg vad som än hände.

Vill ni veta mer om mina år inom byggnadsställningar i Stockholm. Ställ era frågor i kommentarsfältet!

Upptäck fler inlägg

Vår kompromiss om plankbordet

Jag måste verkligen säga att plankbordet vi köpte gjorde vårt nya hus komplett på något vis. Bordet ska alltid vara centrum för

Vad är brandskyddsbeskrivning?

Jag visste inte ens att vi hade en. Brandskyddsbeskrivning var, fram till i tisdags, ett ord jag inte sprungit på i hela