Byte av husnummer i Skövde och Lidköping

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit

Det var ett väldans åkande mellan Skövde och Lidköping för mig då jag jobbade med montering av husnummer. Javisst, och tänk då på att jag åkte kommunalt de första månaderna. Herregud vad jag inte skulle vilja sitta i den sitsen idag. Det var förstås en annan tid. Jag bodde i Skövde men verkade ofta i Lidköping, när jag sysslade med skyltmontering. Jag bodde hemma så alla pengar jag tjänade gick i stort sett åt på nöjen. En mycket rolig tid, men pendlingen kunde jag gärna hoppat över.

Efter ungefär ett år med montering av husnummer i Skövde och Lidköping insåg jag att en bil var oundviklig. Det skulle inte kunna fortsätta utan att jag fick mig ett eget fordon. Det var förstås inte bara för att jag skulle kunna ta mig till Lidköping för att montera husnummer. Det var också för att jag skulle kunna ta mig och mina vänner runt om i landet. Till kust, till nästa kust, norr, söder och vartåt vi än ville.

Efter några månaders idogt sparande hade jag tillslut råd med en bil. Det var en oerhörd fin sådan. Faktum är att jag nog aldrig varit så nöjd med en bil sedan dess. En SAAB 9-5. Trollhätteborna vet vad de sysslar med. Den tog mig smidigt och enkelt till Skövde för att byta husnummer. Sedan till Lidköping för flyttstädning. Ja, den tog mig dit jag ville när jag ville det, och vet ni vad det bästa är? Det är att den i stort sett aldrig någonsin krånglade.

OK, en gång skevade däcken en aning men det tror jag mest var mitt fel. Jag hade inte satt på sommardäcken på rätt sätt. Jag hann inte, och varför gjorde jag inte det? Därför att jag var tvungen att åka som en galning mellan Lidköping och Skövde för att jobba med montering av husnummer förstås. Men jag är inte bitter för detta, nej, nej, det får ni inte tro.

Hur som helst, jag vet inte riktigt hur detta inlägg kom att handla om detta. Det var trots allt ett bra antal år sedan jag arbetade med montering av skyltar och husnummer  i såväl Lidköping som i Skövde. Man måste gå vidare någon gång men å andra sidan är det inte så dumt att kika i backspegeln ibland.

Vad ser ni när ni tittar där? Jag är nyfiken på att höra vad era historier är. Era historier som liknar min om tiden med montering av husnummer i Skövde och Lidköping.

Upptäck fler inlägg

En mystisk offert på badrumsrenovering

En bekant råkade ut för något spännande för en tid sedan. Hon fick en offert på badrumsrenovering i brevlådan, vilket kanske inte

Vår kompromiss om plankbordet

Jag måste verkligen säga att plankbordet vi köpte gjorde vårt nya hus komplett på något vis. Bordet ska alltid vara centrum för