Dejt och fasadrenovering i Stockholm

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit

Jag vet inte hur väl ni minns mina inlägg, men idag tänkte jag ta mig friheten att återuppta ett tema. För er som minns det så kan jag snabbt meddela att det handlar om min dejt, killen som jobbade med fasadrenovering i Stockholm. För er som inte minns eller inte har läst detta så kan jag ändå meddela att det är värt att läsa.

Så, för att ni ska hänga med så vill jag göra en snabb genomgång om vad som hänt. Jag var alltså på dejt med en snubbe för ganska precis ett år sedan. Under dejtens första minut hann vi prata om vilken fin bar vi hade hamnat på, och frågan om jobb ställdes. Jag berättade att jag arbetade med revision och han berättade att han arbetade med fasadrenovering i Stockholm. Jag vet inte varför, men jag hade aldrig riktigt tänkt att det var ett jobb folk hade. När jag tog tanken ett varv till insåg jag självklart att det måste finnas folk som arbetar med sådant. Utan fasadrenovering måste ju Stockholm, och alla andra städer för den delen, rasa ihop.

”Vad intressant. Berätta mer.” sa jag, och han tittade upp på mig. ”Tycker du det? Tycker du att det är intressant att prata om fasadrenovering på en av Stockholms finaste krogar?” svarade han. Ja, det kan tyckas lite smådrygt men han hade glimten i ögat. Jag log tillbaka mot honom och sa bestämt ”Ja! Mer om fasadrenovering i Stockholm tack!” och jag fick vad jag bad om. 

Vi tillbringade ungefär 2 timmar av kvällen med att prata om hans arbete. Nog för att jag alltid är intresserad av att lära mig om nya människor, men detta var något extremt. Tror ni att jag hade en tråkig stund och blev helt groggy av all fasadrenovering i Stockholm? Jag kan meddela att det var raka motsatsen. Det var faktiskt väldigt spännande att få besöka hans värld, en värld jag knappt visste fanns. Det var inte mindre intressant att han dessutom arbetade på en firma som en gång i tiden startades av hans farfar.

Hur som helst, till sak. Vi sågs vid 3 tillfällen med avslutade det sedan med konsensus. Nu sprang vi på varandra igen, på Gallerian. ”Hur går det med din fasadrenovering i Stockholm? Lika grym ännu?” frågade jag. 

NU var ju tanken att jag skulle berätta hur det gick sedan, men jag inser att klockan går. Jag måste rusa till bussen. Jag lovar att återkomma med ett nytt inlägg om saken imorgon igen. Håll till godo!

Upptäck fler inlägg

Vår kompromiss om plankbordet

Jag måste verkligen säga att plankbordet vi köpte gjorde vårt nya hus komplett på något vis. Bordet ska alltid vara centrum för

Vad är brandskyddsbeskrivning?

Jag visste inte ens att vi hade en. Brandskyddsbeskrivning var, fram till i tisdags, ett ord jag inte sprungit på i hela