En bra arkitekt i Stockholm

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit

Låt oss återgå till temat från förra veckan. För er som missade inlägget kommer här en re-cap av det kortare slaget:

Det finns säkerligen ingen av er som missat att vi låtit bygga vårt drömhus. Den som ritat huset är en arkitekt i Stockholm som vi hade hört gott om och som vi valde att anlita. Förra veckan berättade jag just hur detta gick till. Så om ni är nyfikna på att veta hur vi tog beslutet att paxa just denne arkitekt i Stockholm – och varför – ja, då ska ni gå tillbaka till förra veckans inlägg och konsumera text.

Nu tänker jag att vi ska lämna denna del av vår bekantskap med arkitekten i Stockholm bakom oss. Jag vill istället fokusera på det samarbete vi hade, och just vad det var som gjorde det så bra enligt min mening.

För det var nämligen så att jag hade haft att göra med arkitekter i Stockholm förut. Min erfarenhet är genomgående god, men detta var något extra. Det kändes verkligen som att man blev en inkluderad del i hans liv på något vis, och vice versa. Det var fantastiskt faktiskt. 

Så, efter vårt första möte lät vi det gå ungefär 2 veckor innan vi bestämde oss. Han blev oerhört glad när vi ringde upp eftersom han såg detta som ett otroligt roligt projekt att vara en del av. Jag antar att det är så när man är arkitekt i Stockholm. Vissa projekt är roligare än andra. Så känner jag förstås att det är för mig som revisor också. Utan några jämförelser i övrigt om att vara arkitekt i Stockholm.

Vi hade konstant korrespondens. Han kunde maila oss ungefär när som helst på dygnet med nya förslag på detaljer i huset. Han kollade vad vi gillade och vad vi inte gillade så mycket. Vi bollade idéer fram och tillbaka hela tiden och han gick alltid att nå. Faktum är att han tycktes oerhört glad för att vi hörde av oss, vår käre arkitekt i Stockholm. ”Ett nära samarbete kräver frekvent kommunikation” sa han. Det var fint att få känna från början.

Jag hinner tyvärr inte komma längre i beskrivningen av samarbetet med arkitekten i Stockholm denna vecka. Jag lovar dock att återkomma snart igen.

Till dess: Ställ era frågor i kommentarsfältet!

Upptäck fler inlägg

En mystisk offert på badrumsrenovering

En bekant råkade ut för något spännande för en tid sedan. Hon fick en offert på badrumsrenovering i brevlådan, vilket kanske inte

Vår kompromiss om plankbordet

Jag måste verkligen säga att plankbordet vi köpte gjorde vårt nya hus komplett på något vis. Bordet ska alltid vara centrum för