Erbjudanden under Black Friday

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit

Jag är förtjust i Black Friday och alla härliga erbjudanden som kommer vid den här tiden på året. Särskilt förtjust är jag förstås eftersom jag sällan ger utrymme åt denna del av mig själv annars. Det är helt säkert. Det låter kanske konstigt att höra eftersom jag vanligtvis pratar så mycket om shopping i slutet av november varje år. Men nej, detta är enbart koncentrerat kring Black Friday och alla erbjudanden som finns tillgängliga då.

Jag kommer, precis som jag gjort tidigare år, att gå in på vilka erbjudanden jag siktat in mig på under årets Black Friday. Ni får gärna kommentera detta och komma med feedback om ni tycker att något ser galet ut. Som ni vet så tar jag gärna del av era tankar och funderingar kring alla beslut jag tar. Att nyttja erbjudanden under Black Friday är definitivt sådana beslut. Därför vill jag gärna ha er hjälp.

Nog tjatat om detta. Låt oss titta på de Black Friday-erbjudanden som jag riktat in mig på i år. Såhär ser det ut:

Leksaker till syskonbarnen

Det är alltid svårt, tycker jag. Kanske är det svårast för mig, i jämförelse med övriga i familjen, eftersom jag inte har barn själv. Vad sjutton köper jag? Dessutom har de så spridda åldrar och växer superfort. Det går inte att hänga med. Det är av denna anledning jag tänker att jag ska köpa klapparna under Black Friday när de finns på erbjudande. Är det inte finurligt, så säg? Någon som har erfarenhet av att köpa julklappar på erbjudande under Black Friday? Detta måste väl, för Guds skull, vara en trend?

Cykel

Det är inte många som ger sig ut i regn och snörusk i december och cyklar. De flesta lämnar hojarna inne och väntar på bättre, ljusare och mindre hala tider. Detta är förståeligt. Själv har jag inte ägt en cykel på länge. Därför tänkte jag passa på att slå till på ett erbjudande under 2021 års Black Friday. Det var någon som kände någon som hade en arbetskamrat som… – ja, ganska många steg bort –  någon som i alla fall hade införskaffat en cykel under Black Friday, på erbjudande. Personen hade på så vis sparat tusentals kronor.

Kläder

Jag har aldrig varit ett särskilt stort fan av shopping. Särskilt inte av kläder och särskilt inte till mig själv. Problemet är ju bara att vi alla ibland behöver köpa kläder eftersom de befintliga lämnar för mycket att önska. Erbjudanden under Black Friday handlar ofta om kläder av olika slag. Klädkedjorna och varumärkena måste tjäna oerhört mycket pengar på detta med tanke på den mängd som kommer ut. Jag har, under de senaste åren, investerat i kläder många gånger. Ni vet, så att jag är klar med det sedan.

I min bok är det ett smart sätt att gå tillväga på. Erbjudanden under Black Friday är bra för det mesta. Det är vad jag kan konstatera.

Upptäck fler inlägg

Vår kompromiss om plankbordet

Jag måste verkligen säga att plankbordet vi köpte gjorde vårt nya hus komplett på något vis. Bordet ska alltid vara centrum för

Vad är brandskyddsbeskrivning?

Jag visste inte ens att vi hade en. Brandskyddsbeskrivning var, fram till i tisdags, ett ord jag inte sprungit på i hela