Fast i måttbeställda mattor

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit

Nu var det längesen jag kom med en uppdatering av boendet. Det har inte varit avsiktligt, det är bara att jag har haft så mycket annat att skriva om. Som de flesta av er vet så köpte jag och min sambo en ny lägenhet för några månader sedan. Vi har varit tillsammans i över 2 års tid så man tänkte att vi kanske skulle känna varandra utan och innan. Så var inte fallet när vi tillslut skulle flytta in under samma tak. Det hela kom att handla om måttbeställda mattor, och det är vad detta inlägg kommer ta upp.

”Var föredrar du att köpa dina måttbeställda mattor? Det har vi nog inte pratat om förut.” sa han som om att han just hade ställt världens vanligaste fråga. Jag upprepade frasen måttbeställda mattor med ett fonetiskt frågetecken efteråt. Han tittade på mig och undrade vad jag menade. Jag hade aldrig ägnat måttbeställda mattor en tanke förut, förklarade jag. Det hade uppenbarligen han gjort.

Han menade på att för att verkligen bo in sig i sitt boende behöver man måttanpassade mattor. ”Det är lika viktigt som att man anpassar allting annat. Vilka färger man har, vilka material och storlekar på allt möjligt. Tycker du inte det?” frågade han frustrerat. Jag kunde inte direkt säga att jag inte tyckte det. Visst, jag förstod väl också att inredning var en viktig del av boendet – men det måste väl få finnas någon gräns. Måttbeställda mattor, var det verkligen så viktigt?

Svaret på frågan var: Ja, det var väldigt viktigt med måttbeställda mattor. Det var i alla fall väldigt viktigt om man frågar min sambo. Jag kände att jag fick välja mina konflikter. Även om jag kanske inte tyckte att måttbeställda mattor var världens viktigaste sak infann jag mig i verkligheten. Han skulle få som han ville här, och kanske skulle det dessutom bli väldigt bra. Vad vet jag? Jag har aldrig haft måttbeställda mattor under mina fötter förut.

När jag gav honom ett ”Fine” som klartecken för att börja arbeta med mattlösningen sken han upp som en sol. Han plockade fram sin iPad och släppte den inte ifrån sig på 2 dagar. Jag fick se mängder av olika mattor som man kunde måttbeställa. Faktum är att jag blev mer och mer intresserad av saken. Det fanns verkligen oerhört många olika lösningar att ta till. Mattor som man kunde pryda hela lägenheten med om man så ville. 

Min sambo berättade dessutom att det företag han brukade ta hjälp av gav honom bra priser. Det slutade med att vi ringde in måttbeställda mattor för hela lägenheten. 5 olika i flera olika färger.

Det var så det gick till när jag blev hooked på måttbeställda mattor, mina vänner.

Upptäck fler inlägg

En mystisk offert på badrumsrenovering

En bekant råkade ut för något spännande för en tid sedan. Hon fick en offert på badrumsrenovering i brevlådan, vilket kanske inte

Vår kompromiss om plankbordet

Jag måste verkligen säga att plankbordet vi köpte gjorde vårt nya hus komplett på något vis. Bordet ska alltid vara centrum för