Julklapp till honom – Fortsättningen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit

Varför bryta ett vinnande koncept? Ett vinnande koncept är just vad jag introducerade i fredags. Jag presentera för er vad jag köpt för klappar till min pojkvän genom åren. Detta gjorde jag genom att, år för år, beskriva julklapparna till honom. Det var dessutom ett bra sätt för mig att träna på minnet. Vi har varit tillsammans så pass länge nu att det mesta flyter ihop. Jag ska i alla fall köra på samma sak idag eftersom jag inte hann så långt som jag ville sist. Jag hade lyckats komma till 2014, och nu ska jag fortsätta med nästkommande år. Mina kära läsare, här kommer alltså julklapp till honom – fortsättningen.

2015

Här fick jag tänka riktigt noga. Det var en tid då vi hade det lite tufft ekonomiskt. Vi var småbarnsföräldrar och det kändes som att vi inte hade tid att ta hand om varandra. När jag valde julklapp till honom detta år var det en självklarhet. Jag skulle välja någonting som vi, vi två, hade glädje av. Barnen fick lämnas bort en kväll och vi skulle ha det riktigt roligt. Det blev på det viset att jag tog med honom till min favoritrestaurang. Inte bara i Stockholm och Sverige. Min favoritrestaurang i hela världen. Det är dyrt, men det är sanslöst roligt och gott. Värt varenda krona. Jag känner att denna julklapp faktiskt tog mig närmare honom. Det var fint.

2016

Vi började bli vana vid barnmönstret. Det blir väl så till slut. Vårt äldsta barn var nu 4 och då är de betydligt mer självgående än tidigare. Det var otroligt skönt. Min julklapp till honom detta år inkluderade barnen. Vi åkte iväg och campade under en hel vecka under sommaren. Vi hade hört att detta var oerhört svårt att göra med små barn men att det gick. Det gick om förberedelserna var tillräckligt bra. För oss gick det utmärkt. Den gåva som jag först tvekade över visade sig bli en av de bästa julklapparna jag gett honom. Detta var i alla fall vad han sa och jag ser inte varför detta skulle hittas på.

2017

Jag kanske inte har berättat det förut men i så fall kommer det här. Vi gick isär under ungefär 7-8 månader för några år sedan. Julen 2017 blev drabbad och julklapp till honom uteblev därför det året. Nästa år gav vi dock två till varandra för att komma ikapp.

Dessa klappar får jag berätta om nästa vecka, för nu måste jag kila iväg snabbare än kvickt!

Upptäck fler inlägg

En mystisk offert på badrumsrenovering

En bekant råkade ut för något spännande för en tid sedan. Hon fick en offert på badrumsrenovering i brevlådan, vilket kanske inte

Vår kompromiss om plankbordet

Jag måste verkligen säga att plankbordet vi köpte gjorde vårt nya hus komplett på något vis. Bordet ska alltid vara centrum för