Markiser Stockholm

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit

MARKISER I STOCKHOLM

Vi på Kalles Markiser Stockholm är ditt solskyddsteam för markiser!

Våra markiser är lämpliga för balkongen, terrassen och fristående i trädgården. Dessutom bearbetas markiserna in i minsta detalj i hög kvalitet. Med sina olika egenskaper skapar de gott om utrymme för avkoppling. På så sätt blir din terrass eller balkong en må-bra oas. Markiser i olika former kan användas inte bara i ditt eget hem, utan också i besöksnäringen, i träningsanläggningar med en terrass eller andra kommersiella anläggningar.

Vi vill ge dig en liten inblick i våra markisprodukter på vår hemsida. Du kan kombinera olika typer av montering, tygtyper, markistyper, driftvarianter och små ”specialeffekter”. Vi diskuterar gärna hur vi kan genomföra dina önskemål i ett personligt samtal.

Olika typer av markiser i Stockholm

 • Kassettmarkis
 • Öppna markiser
 • Skuggmarkis
 • Vintermarkis
 • Vertikalmarkiser
 • fristående markiser i Stockholm

Vävnadstyper av våra markiser

Med våra markiser kan du välja mellan tre tyggrupper: akryltyg, polyestertyg och specialtyg. Markisdukarna finns i en bred färgpalett. Berätta vilka egenskaper din markisduk ska ha och vilka färgidéer du har. Tillsammans sätter vi ihop markisduken som passar din typ. På så sätt garanterar vi att vi inte kommer att lämna något att önska.

Driftvarianter och monteringsalternativ

Våra markiser kan utrustas elektriskt, via radio eller med vev. Men inte varje markis kan produceras med alla operativsystem. Berätta vilken variant du föredrar, vilka egenskaper din markis ska ha och hur de strukturella förhållandena är på plats. Vi kommer att sätta ihop din önskade markis som du tror. Du kan också välja sammansättningen enligt dina önskemål. Även här får dock situationen på plats inte förbises.

Våra tjänster för markiser

 • Köp markiser (individuella och unika)
 • Reparera markiser i Stockholm
 • Rekommendationer kring markiser
 • Reservdelar till markiser
 • Montering av markiser
 • Leverans av markiser

Markiser – Våra priser

Priserna är lika individuella som din markis. Det finns många olika sätt vi kan sätta ihop din markis. Vi är glada att ge dig råd i alla avseenden. Dessutom tar vi över mätningen, leveransen och monteringen av din nya oas av välbefinnande. För att få en liten inblick i de kommande kostnaderna kommer vi gärna att förbereda ett erbjudande i förväg.

FÖNSTERLUCKOR

Vi på Kalles Markiser Malmö är din kontakt för fönsterluckor och markiser i huvudstaden.

Fönsterluckor är en oumbärlig del av fasaden design som en modern komponent. Fönsterluckor är förmonterade framför fönstret. De är inte längre bara för solskydd. De har ytterligare funktioner som kallt och väderskydd och helt mörkare dina rum. I dessa tider, du vill skydda ditt företag och ditt eget hem från inbrott. Luckorna och rulldörrar är idealiska för detta ändamål. 

Färger

Precis som med våra andra solskyddsprodukter kan du välja mellan en mängd olika färger. Med färgkonceptet Bamse-kulör kan du matcha lådan, styrskenan, ändstången och hängtonen i tonen. Här har du 8 subtila nyanser till ditt förfogande. Dessa är inte bara vackra, men också tidlösa. Förutom en rulljalusier kan du få en textilskärm i samma nyans. Vi erbjuder över 120 färger som även är lämpliga för fasader, alla med olika egenskaper. Låt oss ge dig råd personligen.

Driftsvarianter och installationsalternativ

För våra fönsterluckor finns det ett brett utbud av operativsystem och installationsalternativ. Berätta för oss dina preferenser, önskemål och lokala förhållanden och vi är garanterade att hitta den optimala lösningen för dig.

Du kan kombinera olika installationsalternativ med olika driftvarianter. Berätta för oss dina önskemål och vi kommer att berätta om dessa kombinationer är möjliga. Om detta tyvärr inte är möjligt rekommenderar vi ett annat alternativ som ligger mycket nära dina idéer.

Upptäck fler inlägg

En mystisk offert på badrumsrenovering

En bekant råkade ut för något spännande för en tid sedan. Hon fick en offert på badrumsrenovering i brevlådan, vilket kanske inte

Vår kompromiss om plankbordet

Jag måste verkligen säga att plankbordet vi köpte gjorde vårt nya hus komplett på något vis. Bordet ska alltid vara centrum för