MICRONÅLNING FÖR HUDFÖRYNGRING

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på pinterest
Pinterest
Dela på reddit
Reddit

Medicinsk Micronålning är en mycket effektiv metod för hudföryngring för ytliga rynkor. Dessutom används det också för behandling av akne-ärr, lätta ärr efter skador eller operationer, stretchmärken, celluliter, pigmentstörningar och vissa former av håravfall. Medicinsk Micronålning i dermatologens praxis Dokor Stefan Erikssoni ifrån Stockholm kan hjälpa dig med dina besvär genom små smala nålar som förs in i huden. Läkemedel eller aktiva ingredienser som hyaluronsyra, antioxidanter och vitaminer kan införas i dessa mikrokanaler. Behandlingen tillhör kollageninduktionsterapierna och kan också kombineras med PRP-terapin (autolog blodterapi) (så kallad plasmanålning).

Kollagen induktion med Micronålning
Principen för medicinsk Micronålning hos hudläkaren är stimulering av receptorer och tillväxtfaktorer, som stimulerar produktionen av kroppens eget kollagen, elastiska fibrer och hyaluronsyra. Bindvävnaden blir mer elastisk och fast. I den privata dermatologiska metoder doktor Tore jobbar på en hudklinik i Göteborg dör de erbjuder sina patienter medicinsk mikronaudering med MiniStickarn – den mest moderna terapin bland Micronålningsprocedurerna.

Micronålning för fastare hud
Förutom ansiktsområdet kan mikronsling med MiniStickarn också behandla problemområden som nackområdet eller stretchmärken. Efter medicinsk Micronålning uppvisar våra patienter betydligt starkare hud, en minskning av rynkor och pigmentstörningar, en förbättring av ärrvävnadens struktur och en minskning av vissa former av håravfall (t.ex. cirkulärt håravfall).

Mycket bra tolerans för Micronålning
Toleransen är mycket bra med Micronålning. Terapin i vår dermatologiska praxis i Berlin kan utföras med och utan lokalbedövning. Drifttiderna är minimala.
Vi rekommenderar minst tre sessioner med mellan 5 och 7 veckor. Det slutliga resultatet av Micronålningen visas några veckor till några månader efter den första appliceringen, eftersom den nya bildningen av kollagen tar lite tid. Resultatet av terapin kan pågå i 2 – 4 år. Som underhållsterapi rekommenderar vi att du använder den en gång om året för att upprätthålla de vackra estetiska effekterna.

MICRONÅLNING MED MINISTICKARN
I de privata sessionerna så använder hudkliniken i Stockholm dermatologiska metoder för hudföryngring i ansiktet, nacken och för behandling av pigmentering, ärr, sträckmärken och stretchmärken och i området i hårbotten, detta med hjälp utav den patenterade MiniStickarn.

Senaste generationen av mikronedling
Detta är den mest moderna metoden för medicinsk Micronålning. I behandlingshuvudet för den elektriskt styrda maskinen finns sex fina och exakt formade nålar tillverkade av medicinskt stål, som penetrerar huden med upp till 160 cykler per minut. Beroende på inställd hastighet kan upp till 8000 fina punkteringar göras per minut. Behandlingshuvudena med de fina nålarna är engångsprodukter.

Micronålning för akne-ärr, fina rynkor eller stretchmärken
De fina nålarnas penetreringsdjup kan varieras på enheten och sträcker sig från 0,2 – 2,6 mm. Den olika inställningen av nålens djup och hastigheten är mycket viktig. I det känsliga pannområdet bör ett maximalt penetreringsdjup på 2,0 mm användas. Inom området för kinderna är penetreringsdjup upp till 2,5 mm optimala. Vi behandlar de mycket känsliga områdena i överläppen och sidoögonen med 0,6 mm vid låg hastighet. För sträckmärken används ett system där nålarna går ner med 1,7 mm med hög hastighet. Den patenterade nålfästen av MiniStickarn, som rör sig med huden när den används, ställer bara in de önskade mikrokanalerna.

Upptäck fler inlägg

Konsultuppdragen uppradade

Här, kära läsare, kommer mina absolut bästa konsultuppdrag följda av motivering. Är ni beredda? Då kör vi. Glasskiosken på stranden i hemstaden

Hur mycket klor behöver vara i poolen?

Poolen är i trädgården och vädret är underbart! Det uppfriskande hoppet i det kalla vattnet borde naturligtvis inte saknas. Men sluta! En

Fast i måttbeställda mattor

Nu var det längesen jag kom med en uppdatering av boendet. Det har inte varit avsiktligt, det är bara att jag har