Mina år inom fasadrenovering i Södertälje

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit

Då jag nyligen gick i pension så hade jag arbetat med fasadrenovering i Södertälje med omnejd i över 30 års tid. När jag berättar detta för folk så blir många förvånade över hur man kan arbeta så länge med just en sådan sak. ”Fasadrenovering i Södertälje i 30 år? Hur många fasader finns det där egentligen?” var det en person som frågade för ett litet tag sedan. Det är en fullt legitim fråga, det är jag den första att erkänna. Den nytta som den här typen av renoveringsarbeten gör är faktiskt inte särskilt bekant för de flesta.

Jag brukar hålla mitt arbete med fasadrenoveringar i Södertälje utanför den här bloggen. Men idag vill jag faktiskt göra ett undantag. Detta blir ett slags hyllningsinlägg till det arbete jag har ägnat mig åt sedan slutet på 80-talet. Jag vill räkna upp de tre främsta fördelarna jag ser med att arbeta med fasadrenovering i Södertälje:

  1. Projektvariation

Det finns fler fasader i Södertälje än vad många verkar tro, och alla måste då och då genomgå fasadrenovering. Detta breda behov gör att vi som arbetar med fasadrenovering i Södertälje får många olika typer av projekt att arbeta med. Det kan handla om att man arbetar för en privatperson och med ett litet hus. Det kan också handla om att man utför fasadrenovering i Södertälje på någon av de kyrkor som finns i staden. Även arbeten på skolor, offentliga byggnader och stora fastighetskomplex förekommer.

  1. Lön

Ja, jag är inte mer än mänsklig och då är detta en stark fördel. När man arbetar med fasadrenovering i Södertälje tjänar man faktiskt ganska bra. Särskilt i jämförelse med många andra typer av hantverksyrken som genererar skamlöst dåligt betald. Jag är tacksam och glad för att jag valde ett yrke där jag kunde tjäna bra pengar samtidigt som jag trivdes väldigt bra.

  1. Arbetskamrater

Sist men inte minst vill jag hylla de fantastiska arbetskamrater som jag har haft privilegiet att arbeta tillsammans med. Detta är nog, när allt kommer omkring, det som har varit bäst med att arbeta med fasadrenovering i Södertälje. Vi är en skara människor med olika bakgrund, ålder och personligheter. Dessa olikheter har svetsat samman oss till ett starkt gäng. Några i gänget har arbetat på firman med fasadrenovering i Södertälje nästan lika länge som jag hade. Jag ser fram emot när ni, gubbjävlar, går i pension så att ni får tid över att ses och prata om den gamla goda tiden.

Tack för de här åren!

Upptäck fler inlägg

Vår kompromiss om plankbordet

Jag måste verkligen säga att plankbordet vi köpte gjorde vårt nya hus komplett på något vis. Bordet ska alltid vara centrum för

Vad är brandskyddsbeskrivning?

Jag visste inte ens att vi hade en. Brandskyddsbeskrivning var, fram till i tisdags, ett ord jag inte sprungit på i hela