Mina många fälgar

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit

Ta Vilken otrolig detalj fälgar är på ett fordon.

Jag tar faktiskt tillbaka det där direkt. Jag korrigerar mig och säger; vilken otrolig detalj fälgar kan vara på ett fordon. För om vi ska vara ärliga för en sekund. Hur många fälgar är egentligen snygga? Jag menar, ni har säkerligen alla sett vackra sådana. Ni vet, såna fälgar som höjer hela upplevelsen av bilen de sitter på. Som gör att man känner en känsla av lyx, en känsla som är lika verklig som trötthet eller hunger, längs hela ryggraden. Den känslan får jag av vissa fälgar, men det är inte många.

Varför är det inte ofta jag får känna den här känslan då? Är det kanske så att jag är ganska kräsen vad gäller fälgar? Det kanske bara är vissa som duger? Så, mina vänner, är inte fallet. Jag kan uppskatta fälgar av många olika slag i många olika prisklasser. Den gemensamma nämnaren är dock att det ska finnas kvalitet. Det ska vara genomtänkt. Rätt fälg på rätt bil. Rätt färger och så vidare. Ni förstår säkert.

Jag tror att det finns ett utbrett icke-intresse för fälgar. ”Vadå då? Kan det inte få vara så? Varför ska du bry dig?” tänker säkert vissa av er när jag säger detta. Det är just det. Jag tror att många fler än man kan tro bryr sig om fälgar. De vet bara inte om det än. Detta grundas nämligen i hur det var för mig själv.

Det är sant. En gång i tiden var jag helt ointresserad av fälgar. Jag brydde mig enbart om vad som fanns under motorhuven eller möjligen vilken färgton bilen hade. Allt annat var sekundärt, särskilt fälgarna. Sedan var jag på en bilmässa i Polen och såg bilar som var specialiserade på just fälgar. Eller ja, deras ägare var entusiaster så hela den delen av mässan ägnades åt fälgar. Jag var nog där 50% av tiden och pratade med olika personer om hur man kunde tänka. Man kan lugnt säga att jag var ”hooked” direkt.

Sedan dess har det bara varit fälgar som gäller för mig. Jag byter nog ut mina åtminstone 5 gånger om året. Nya fälgar varje årstid och två olika när det är som lerigast ute. Jag tycker att de olika som jag byter mellan gör att min bil, min älskade Mazda, får ett helt nytt utseende av de byten jag gör.

Vill ni se bilder på mina fälgar? Om detta intresse finns får ni gärna höra av er. OK?!

Upptäck fler inlägg

En mystisk offert på badrumsrenovering

En bekant råkade ut för något spännande för en tid sedan. Hon fick en offert på badrumsrenovering i brevlådan, vilket kanske inte

Vår kompromiss om plankbordet

Jag måste verkligen säga att plankbordet vi köpte gjorde vårt nya hus komplett på något vis. Bordet ska alltid vara centrum för