Positiva effekter av online dating

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit

Detta inlägg är ungefär 3 veckor försenat. För detta ber jag ödmjukast om ursäkt och ska försöka undvika att skylla på yttre faktorer. Ibland är det svårt att få livspusslet att gå ihop. Många av er kommer att förstå vad jag menar och ursäkta mig för detta. Till resten av er upprepar jag: Förlåt mig.

Så, med detta sagt. Nu är det dags för min summering av tiden med online dating. Det var alltså detta som jag, i den bästa av världar, hade skrivit redan för några veckor sedan. Nu blev det inte så men här är jag nu. Fördelarna med online dating, så som jag ser det, är många. Nu ska jag rabbla dem rakt upp och ner:

Självförtroende

Nu tänker vissa av er: Vänta här nu, självförtroende kan ju se ut på olika sätt. Vad menas egentligen med att online dating höjer självförtroendet? Man kan väl säga som så att det höjer ungefär alla delar av det. I alla fall för mig. Sedan jag började syssla med online dating har jag alltså fått bättre självförtroende gällande såväl utseende som min sociala förmåga. Jag känner mig tryggare i mig själv. Jag känner att jag, i mitt sanna jag, kan vara attraktiv på olika sätt. Vissa personer finner mig intressant och fin. Detta kanske låter banalt för många andra men för mig har det varit revolutionerande.

Socialt

Ja, det går ju inte att tala om online dating utan att nämna den rent sociala aspekten. Jag tänker då på det faktum att det hela faktiskt går ut på att man ska träffa folk. Man ska bli tjenis med lite nya människor. Vissa kanske man dejtar i ordets rätta bemärkelse. Andra kanske man bara umgås med och blir vän med tillslut. Alldeles oavsett vad det mynnar ut i så är det en bra aspekt av att syssla med online dating. Detta är jag helt övertygad om och det går upp för mig mer och mer ju längre tiden går.

Att kasta sig ut

Jag är en person som då och då behöver en spark i baken. Detta har online dating bidragit till i mitt liv. Jag har fått en skjuts ut genom dörren. Nu besöker jag barer, restauranger, teatrar, biografer och mycket mer. Allt, eller i alla fall delvis, tack vare att jag börjat ägna mig åt online dating.

Jag är övertygad om att det finns många fler fördelar. Hjälp mig gärna att precisera dem!

Upptäck fler inlägg

En mystisk offert på badrumsrenovering

En bekant råkade ut för något spännande för en tid sedan. Hon fick en offert på badrumsrenovering i brevlådan, vilket kanske inte

Vår kompromiss om plankbordet

Jag måste verkligen säga att plankbordet vi köpte gjorde vårt nya hus komplett på något vis. Bordet ska alltid vara centrum för