Proffs på tak

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit

Stockholms takläggare reparerar, skapar och transformerar. Det beror bara på vad ditt platta tak behöver. Vi lyssnar på dina önskemål , undersöker möjligheterna och skickar sedan våra erfarna och certifierade medarbetare på taket. För det är på taket vi hör hemma.
På höjden, i frisk luft, stimuleras vår kreativitet och de bästa idéerna föds: vandringsleder, gräsmattor, solpaneler, insekthotell, hängmattor, återvunna plattor, terrasser. Du kan prata om tak under lång tid, men vi inte bara pratar tak, vi luktar, känner och lever tak.
Lyckligtvis har Malmös takläggare kunnat hänge sig själva i mer än trettio år. Vi arbetar endast med certifierade proffs: utbildning av anställda sker vid ett specialiserat utbildningsinstitut. Dessutom är vi anslutet till sektorsorganisationer, vi är erkända av kvalitetsmärkta institut och vi har VCA- och KOMO- processcertifikaten.
Naturligtvis är dessa examensbevis, erkännanden och certifikat på väggen. Men du hittar inte de examensbevis som vi är mest stolta över på vårt kontor. De innehåller inte ord och signaturer, men de är en starkare bekräftelse av vårt hantverk än alla dessa papperscertifikat tillsammans. De verkliga diplomen är våra utförda takarbeten.

Takläggare i Stockholm
Letar du efter en pålitlig takläggare i Stockholm? Vi är ett företag som har varit specialister på reparation, renovering och konstruktion av platta tak i Stockholm i mer än 40 år.
Vi har redan slutfört flera framgångsrika projekt vid takarbeten i Stockholm. För mer information om dessa projekt i och runt Stockholm, se följande sidor:

Företag och individer
Många projekt vi genomför är för företag och ägarföreningar. Emellertid är privat personer från Stockholm också i rätt händer hos oss. Vill du veta mer om byggandet av ett miljövänligt tak på ditt hus i Stockholm? Kanske har du en läcka och vill ha en hållbar reparation? Tveka inte och kontakta oss. Titta också på de positiva reaktionerna vi får från våra kunder.

Takunderhåll Stockholm
Med ett plant tak är det viktigt att uppmärksamma underhållet uppe på det. Om inget eller dåligt underhåll äger rum, är risken för läckage (och därmed extra kostnader) mycket större. Även takrenovering av ett platt tak kan förhindras genom korrekt underhåll. Som takläggare i Stockholm är vi specialiserade på underhåll av platta tak.

Takreparation Stockholm
Om du drabbas av läckage eller skador på ditt platta tak, är det absolut nödvändigt att detta repareras snabbt. Ju längre läckaget fortsätter, desto större är chansen att hela takbeläggningen måste bytas ut. Att helt byta ut taket innebär betydligt större kostnader än en (liten) takreparation. Vi är det bästa valet om du letar efter en takläggare i Stockholm.

Säkerheten först!
Inte alla tak i husen i Stockholm är enkla. Eftersom våra takläggare gillar att arbeta säkert, använder de fallskydd.
Fallskydd är obligatoriskt för arbete på 2 meter eller högre. Ibland väljer vår takläggare också att använda detta fallskydd även på lägre höjder för att vara på den säkra sidan.
Vårt företag finns även i andra delar av Sverige och vi utför riktigt skicklig och kvalitativ takläggning i Malmö till exempel.

Upptäck fler inlägg

Uppgiften: Fasadrenovering i Stockholm

Vi kör vidare i samma hjulspår. Förra veckan berättade jag om de första 30 minuterna när jag flyttade till Stockholm för fasadrenovering.

Biltvätten i Haninge som är bäst

Nu ska jag berätta om varför min biltvätt är Haninges bästa. Jajamensan, det trodde ni inte att ni skulle få läsa om

Frågor om symtom på sköldkörtel

Många tycks ha haft lite huvudbry sedan mitt senaste inlägg. Kanske är detta något jag borde ha kunnat räkna med. Jag skrev