Specialist på golv i mer än 90 år

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit

Genom att sätta kvalitet först i mer än 90 år har Stockholms golvläggare vuxit till en av de bästa golvläggarna i Stockholm och omgivningen.
Vi är mest kända för att lägga, renovera och återställa traditionell parkett. Du kan också kontakta oss för alla andra parkett-, plank-, laminat- och exklusiva lädergolv.

Personlig rådgivning
I vår visningshall i Stockholm kan du hitta inspiration och jämföra olika golv. Naturligtvis är vi glada att ge dig personlig rådgivning som passar din unika situation och önskemål.

Färdigt team av våra egna golvläggare
När du har förälskats ett golv, ser vi till att det är professionellt installerat golv i Malmö. Vi gör detta med ett team av självutbildade golvläggare som alla brinner för sitt yrke.

Perfekt eftervård
Du kommer inte bara till oss för råd och professionell installation. Vi är bara nöjda när ditt golv är och förblir i perfekt skick. Det är därför vi alltid ger dig underhållsråd och vi är glada att komma tillbaka för underhåll, restaurering eller reparation av skador.
På denna webbplats kan du inspireras av ett urval av våra alternativ. Vill du ha mer information? Då är du mycket välkommen till visningshallen för omfattande personlig rådgivning.

Parkett och plankgolv
Parkett- och plankgolv är ett samlingsnamn för många typer av verkliga (hårda) trägolv. Föråldrade trägolv, plankgolv och Tapes parkettgolv. Parkett kan vara solid eller byggd upp i flera lager från fabriken. Parkettgolv finns i många utföranden, läggningsmönster, system och trä. Färdig i en färg eller finish efter eget val. Tuff och modern eller sofistikerad och klassisk. Parkett är tidlös och passar alla inredningar.

Trä på golvvärme
Med de förnyade teknikerna är trägolv alltmer tillämpliga på golvvärme. R-värdet på ett trägolv för golvvärme måste vanligtvis vara mindre än 0,09. Vi levererar olika parkettgolv med de bästa R-värdena upp till 0,049. Det är galen.
Genom vår mångåriga erfarenhet kan vi dra slutsatsen att parkett på golvvärme kan gå igenom livet utan problem.

Laminatgolv
Laminat är ett underhållsfritt plastgolv med ett toppskikt i olika fototryck. Dessa fototryck finns i äkta träfärger men också i många andra färger. Mellanskiktet och bottenlagret på laminatgolvet är tillverkat av HIF, ett mycket stabilt och stabilt stöd.

Varför laminat?
De allra flesta laminatgolv är utrustade med ett klicksystem, vilket gör det inte bara rörligt utan också mycket lättare att installera själv. Laminat av mycket hög kvalitet, lämplig för den tyngsta användningen. Med en tillverkares garanti upp till en livstid.

Lädergolv från Alpstig Läder
Alpstig Läder i Stockholm!
Unik, distinkt, anmärkningsvärd, speciell; allt har sagt. Dessutom är det också mycket vackert! Alpstigs lädergolv och väggbeklädnad gör ditt hem, kontor eller butik till en fest för ögonen. Låt dig inspireras av läderplattorna från Alpstig.
Med Alpstig får du ett särskilt bekvämt golv eller vägg hemma. Både golven och läderväggbeklädnaden är ljudabsorberande, lätta att hålla rena och brandhämmande. Dessutom fungerar golvet utmärkt i kombination med golvvärme. Letar du efter en Alpstig-återförsäljare i Stockholm så har du kommit till rätt ställe.

Upptäck fler inlägg

En mystisk offert på badrumsrenovering

En bekant råkade ut för något spännande för en tid sedan. Hon fick en offert på badrumsrenovering i brevlådan, vilket kanske inte

Vår kompromiss om plankbordet

Jag måste verkligen säga att plankbordet vi köpte gjorde vårt nya hus komplett på något vis. Bordet ska alltid vara centrum för