Varför just passersystem?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit

Minns ni att jag talade om mitt förflutna för ett tag sedan? Jag klandrar er inte om ni inte minns detta. Det tillhör trots allt det förflutna nu. Hur som helst så talade jag då bland annat om att jag arbetat med att utveckla passersystem. Detta tycktes komma som en oerhört stor chock för många av er. Det tycktes chocka på ett sätt som andra arbeten inte gjorde. Att jag har jobbat med passersystem var mer förvånande än att jag arbetat på McDonalds i 1,5 år. Längre än någon tidigare människa, sannolikt.

Frågorna om passersystem har varit många sedan jag lät berätta detta. Jag tänkte nu därför att jag skulle ägna ett helt inlägg åt att besvara vissa av dem. Om du fortsatt saknar svar på din fråga om min tid inom passersystem, vänligen ställ den i kommentarerna. Jag svarar antingen kollektivt, som idag, eller på separat mail. Glöm inte att fylla i din mailadress.

Nu kör vi på med frågorna:

Hur kom det sig att det blev passersystem?

Detta var verkligen en slump. Jag hade programmerat under hela uppväxten egentligen. Det var allt från spel till enklare saker som skulle underlätta vardagen. När en vän kontaktade mig angående att hjälpa till med ett passersystem kände jag varken bu eller bä. Det kunde väl kanske vara kul? Det visade det sig att det skulle vara. Jag blev trots allt kvar i merparten av ett halvt decennium.

Vad var roligast med att utveckla passersystem?

Jag är, som ni vet, en person som älskar utmaningar. Att stöta på hinder och försöka lösa dem, helst i grupp, är något jag alltid älskar med programmering. Så var det verkligen när jag arbetade med passersystem. Det finns konstant en massa spännande nötter att knäcka för att allt ska fungera optimalt. Det var perfekt för en problemlösare som jag själv.

Skulle du rekommendera andra att testa på passersystem-utveckling som yrke?

Ja, det skulle jag verkligen göra. Särskilt om man, som nämndes ovan, gillar utmaningar som programmerare. Jag kan också tänka mig att passersystem är roliga att arbeta med även för andra yrkesgrupper. Till exempel design. Vårt designteam var riktigt vassa och alltid väldigt kul att jobba med. Vi kompletterade varandra oerhört bra, i alla fall så som jag såg det från min sida.

Fler frågor om passersystem? Ställ dem!

Upptäck fler inlägg

En mystisk offert på badrumsrenovering

En bekant råkade ut för något spännande för en tid sedan. Hon fick en offert på badrumsrenovering i brevlådan, vilket kanske inte

Vår kompromiss om plankbordet

Jag måste verkligen säga att plankbordet vi köpte gjorde vårt nya hus komplett på något vis. Bordet ska alltid vara centrum för